hosszú szőke, felemás cipőben

Minden, ami a divatban van: frizura, ruha, cipő, életmód, egyéni nézőpontokkal, ötetekkel. Remélem találsz itt hasznos, mókás és meglepő dolgokat, ha igen, várlak vissza :)

HTML

Címkék

statisztika

Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

Fény és illat- füstölőpálca

2011.11.15. 09:35 :: Lightsoul

Nos a füstölőpálca az egyik leggyorsabb, legtartalmasabb, és legerősebb illathordozó.

Illattól és gyártótól függően lehet válogatni az erősségben. Az én kedvencem egy tengeri illatot árasztó csomag mostanában, de természetesen minden évszaknak meg vannak a megfelelő illatai. Karácsony magasságában majd valószínűleg az Ylang-Ylang illatút fogom használni :)

Figyelni kell, az erősségnél arra, hogy mekkora helyiségben használjuk a pálcát, sokan nem szeretik a fullasztó illatokat. Ha ilyen embert várunk, jobb ha vagy nem használunk füstölőpálcát, vagy nyitott ablaknál tesszük ezt, hogy az illat éppen csak átlengje a szobát.

A kis ezoterikus, indiai boltoknak a hangulatát számomra azonnal agyon csapja az érzés, hogy mikor belépek, nem a kellemes, visszafogott illat ér el, hanem már a bejárattól szinte lökdös kifelé az erős, nehéz illat. Nem figyelnek arra. hogy minden illat, bármennyire is finom az, ha sok van belőle nem azt a hatást éri el, amit szeretnénk.

A kedven pálcatartóm egyike, aminél nagyobb giccset még nem láttam... a rózsaszín buddha, melynek a feje búbjába kell tűzni a pálcát.... hát mit mondjak:) érdekes látvány :)

 

Szólj hozzá!

Címkék: ősz

A bejegyzés trackback címe:

https://hosszuszoke.blog.hu/api/trackback/id/tr733459726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása