hosszú szőke, felemás cipőben

Minden, ami a divatban van: frizura, ruha, cipő, életmód, egyéni nézőpontokkal, ötetekkel. Remélem találsz itt hasznos, mókás és meglepő dolgokat, ha igen, várlak vissza :)

HTML

Címkék

statisztika

Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

Program: Láthatatlan kiállítás

2011.12.01. 09:41 :: Lightsoul

 

Nos ez az a program, amit nem lehet egyszer "megnézni". Mert ugye milyen morbid, hogy megnézni, a mikor pont arról van szó 1-1,5 órában, hogy a vakok hogyan élik az életüket, mi a különbség a szerzett és a született vakság között.

Annyi információt és ingert kaptam az alatt az idő alatt, amíg Miklós vezetőnk végig segített minket a fogalmam sincs milyen és mekkora helyiségeken; elmondta, hogy mit hogyan, és merre... hogy a fényre kiérve azonnal fordultam volna vissza újra jegyet váltani. De nem vagyok önző, ezt az élményt szeretném a barátaimmal, ismerőseimmel is megosztani. 

Anyukám, mielőtt végig mentünk volna a kiállításon, még áhítozott a vacsorára is, utána lemondott erről az élményről .. Én még gondolkozom :)

http://www.lathatatlan.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: tél

A bejegyzés trackback címe:

https://hosszuszoke.blog.hu/api/trackback/id/tr423462142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása