hosszú szőke, felemás cipőben

Minden, ami a divatban van: frizura, ruha, cipő, életmód, egyéni nézőpontokkal, ötetekkel. Remélem találsz itt hasznos, mókás és meglepő dolgokat, ha igen, várlak vissza :)

HTML

Címkék

statisztika

Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

Kiegészítők: kesztyű

2011.09.16. 12:36 :: Lightsoul

Szexi, extravagáns, és mégis, hasznos.

Kesztyűt hordani mostanában bátorság, hiszen elég furcsán tudnak ránk nézni az emberek, ha egy ilyen kiegészítővel dobjuk fel az öltözékünket. :) Egyik legismertebb kesztyű mániás ember: Lady Gaga.

 

Őt szinte soha nem látjuk valamilyen kézfedő nélkül, az extravagáns, és majdnem hogy visszafogott között válogat minden egyes fellépéshez.

 

 

 

Ám ha bevállajuk, hordjuk büszkén, mert tényleg jól tud kinézni!

 

  Bár a kesztyűről mindig a tél jut eszébe mindenkinek, azonban ne feledjük, hogy a viktoráiánus korban elengedhetelen volt a legnagyobb forróságabn is finom, csipkéből, selyemből vagy hálóból készített kézfedő :)

 

 

Meg persze a napernyő, de ez majd a következő lapon :)

Szólj hozzá!

Címkék: kesztyű lady gaga

A bejegyzés trackback címe:

https://hosszuszoke.blog.hu/api/trackback/id/tr103269612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása