hosszú szőke, felemás cipőben

Minden, ami a divatban van: frizura, ruha, cipő, életmód, egyéni nézőpontokkal, ötetekkel. Remélem találsz itt hasznos, mókás és meglepő dolgokat, ha igen, várlak vissza :)

HTML

Címkék

statisztika

Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

Bőrünk ápolása nyáron

2011.09.02. 10:02 :: Lightsoul

Volt már szó a hajról, a sminkről, de az általános testápolásról még nem.

Melegben hajlamosak vagyunk (és valljuk be, kell is) naponta akár 3x-4x letusolni, ami nagyon fel tud frissíteni, azonban a víz száríthatja bőrünket, a zsíros testápolókhoz meg ugye senkinek nincs kedve ilyenkor.

Mi a megoldás?

Én személy szerint minden második tusolás után ha tetszik, ha nem, testápolót használok. Igaz, egy sokkal víz alapúbb, könnyed változatot, mint  pl. a DOVE GO FRESH, ami uborka illatával is hűsítő érzéset kelt.

 

 

Emellett azonban sokat számít, ha a napot nem tusolással, hanem egy kellemes fürdőolajos fürdéssel fejezzük be: pezseg, illatosít, és a benne lévő olajoknak köszönhetően hidratál is.

Szólj hozzá!

Címkék: nyár testápolás

A bejegyzés trackback címe:

https://hosszuszoke.blog.hu/api/trackback/id/tr783269357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása