hosszú szőke, felemás cipőben

Minden, ami a divatban van: frizura, ruha, cipő, életmód, egyéni nézőpontokkal, ötetekkel. Remélem találsz itt hasznos, mókás és meglepő dolgokat, ha igen, várlak vissza :)

HTML

Címkék

statisztika

Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

Hajápolás házilag

2011.08.15. 22:08 :: Lightsoul

Ha erősen hullik a hajad, akkor főzz 200 g csalánlevelet, fél liter ecetet és egy liter vizet fél órán át. Hetente háromszor masszírozdd a fejbőrödbe a langyos főzetet.

A korpásodásnak sok oka lehet. Leginkább a légkör szennyezettségét teszik felelőssé érte. Mit tehetünk az undok fehér pettyek ellen?
A citromlé jó bőrápolószer, mandula-, vagy avokádóolajjal elegyítve. Ha ezt erősen a fejbőrbe dörzsöljük, hamarosan megszünteti a haj korpásodását, megakadályozza a hajhullást.
Gyors és hatékony segítség a fejbőrnek a menta. Tea formájában is tökéletesen kifejti hatását. Nyugtatja a bőrt, frissít és fertőtlenít. Megszünteti a kellemetlen viszketést. Minden hajmosás után alkalmazhatjuk, ha az utolsó öblítővízbe keverjük.  

Kamilla: A szőke hajat világosítja és természetessé teszi.
Ginzeng: Pótolja a száraz haj elvesztett nedvességét, rugalmasságát.
Csalán: A megviselt hajat erőssé és fényessé teszi, legjobb kondicionáló.
Rozmaring: Csökkenti a korpásodást és serkenti a hajnövekedést.


Zsíros hajra:
Zsíros hajra kiváló ellenszer az ecetes víz. 3 evőkanál ecetet keverjünk el 1l vízzel. Tökéletesen tisztít, és ragyogó fényt ad a hajnak.

Szólj hozzá!

Címkék: haj házi hajápolás

A bejegyzés trackback címe:

https://hosszuszoke.blog.hu/api/trackback/id/tr383268839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása