hosszú szőke, felemás cipőben

Minden, ami a divatban van: frizura, ruha, cipő, életmód, egyéni nézőpontokkal, ötetekkel. Remélem találsz itt hasznos, mókás és meglepő dolgokat, ha igen, várlak vissza :)

HTML

Címkék

statisztika

Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

Állatfej mintás pólók

2013.01.09. 07:53 :: Lightsoul

Ajándéknak is abszolút tökéletes a nagy állatfejmintás póló, ami szinte leugrik a pólóról.

medvepóló.jpg

Az ára sem olyan nagyon vészes, feltéve, ha az USA-ban lakunk. Szállítást természetesen vállalnak az USA-n kívül is, 2-4 héten ( a szállítási idő változhat) belül. Tehát, ha nagyon jól kinéző pólót, avagy hosszú ujjú pólót szeretnénk magunknak, vagy ajándékba, nagyon alaposan gondoljuk át a méretet, mert a csere nem lesz olyan egyszerű ;)

békapulcsi.jpgTovábbi információ: 

www.shop.themountain.me

Szólj hozzá!

Címkék: póló állatfejmintás

Bélelt nadrág

2012.11.30. 06:08 :: Lightsoul

Bejöttek a mínuszok! Ebben az időben nem könnyű csinosnak maradni amellett,hogy igyekszik az ember nem megfagyni.

Ebben lehet segítségünkre ez a The North Face nadrág, amit a Mountex weboldalán most 13.900 ft -ért megvásárolhatunk.

Előnyei: A legnagyobb hidegben is melegen tart ez a bélelt nadrág. Külső része gyorsan száradó anyagból készült, a bőröddel a taft anyag érintkezik belül és a kettő között polár bélés található, ami a melegséget adja. Sokzsebes nadrág.

  • könnyű, gyorsan száradó külső anyag
  • polár bélés, taft belsővel
  • egy-egy oldalsó és hátsó cipzáras zseb
  • két, cipzáras elülső zseb
  • öv bújtató rész
  • Ultraviola fény ellen védő anyag (UPF 30+)

Csinosnak nem kifejezetten az, de nem is egy ocsmányság, viszont jó meleg :)

Szólj hozzá!

Korszázs vagy míder?

2012.03.03. 11:05 :: Lightsoul

Az egyik leg vágykeltőbb ruhadarab lehet a férfiak számára (persze vannak ez alól kivételek) a korszázs, illetve a míder. De tulajdonképpen mik is ezek és mi a különbség köztük?

A korszázs:

A klasszikus fűző modern változata. Derékig érő, formát kiemelő felsőrész, mely általában vállpánt nélküli. Gyakran (helytelenül) fűzőnek nevezik. A különbség a fűző és a korszázs között: a fűző több mint egy tucatnyi rugalmas acélmerevítőkkel készül, míg a korszázsba néhány műanyagból készült merevítő van belevarrva.

 

 

A míder:

A míder alatt egy, a mell alatti fűző, vagy a derékfűzőre emlékeztető fehérnemű, ami azonban hosszabban lenyúlik a csípőre, és 6-8 darab harisnyatartóval van ellátva. Ezek elasztikus anyagból és általában merevítő nélkül készülnek. Magyarországon a míder szó az osztrák értelmében honosult meg, ami feltehetőleg a két nép több évszázados közös múltjára vezethető vissza.

Ugye mennyivel szexibb egy testesebb hölgy is, egy ilyen fehérneműben?

Akkor kedves nő társaim, igenis lapuljon a fiók alján legalább egy ilyen ruhadarab, mert ki tudja mikor lesz szükség rá ! :)

Erre talán a legalkalmasabb időpont a hamarosan érkező Valentin nap, azaz a szerelmesek napja, amikor a kedvesünk, párunk, férjünk remélhetőleg meg lep minket egy vacsorával, virággal, vagy bármi kedvességgel. Miért ne viszonoznánk mi is egy nem hétköznapi estével ezt nekik?:) 

Ötletek lehet meríteni a nagy választékú Corset 4 you weboldaláról ;)

corset4you.com

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása